Vyhrajte kosmetický balíček od Avonu

07.06.2009 10:49

 

VYHRAJTE kosmetický balíček od Avonu

Avon
Foto: tn.cz

Pečujte o sebe od hlavy k patě…

 

 

Krásná žena je především žena zdravá. Není jen důležité být krásně nalíčená a hezky oblečená, ale dbát musíme i na svůj zdravotní stav a kondici. S tím souvisí i pravidelné absolvování všech preventivních prohlídek, např. screening rakoviny prsu.

 

 

Avon
Foto: Avon

 

Na tento fakt upozorňuje společnost Avon zejména vždy v červnu, kdy pořádá Pochod proti rakovině prsu. Můžete se ho účastnit i letos 6. června od 14 hodin. Start je na pražském Náměstí republiky. Jde se příjemnou procházkou pět kilometrů a do Erpet Golf Centra na Smíchově. Účastnit se bude i spousta celebrit, včetně herců ze seriálu Ulice. On-line zpravodajství z pochodu bude přenášet i tn.cz! Více informací na www.zdravaprsa.cz.

 

Vyhrajte kosmetiku od Avonu!

 

Stačí jen odpovědět na soutěžní otázku:

 

Kolikátý ročník Avon pochodu proti rakovině se letos koná?

 

a)      třetí

b)      pátý

c)      devátý

 

Své odpovědi zasílejte od 4. 6. do 10.6. 2009 na e-mail zena@nova.cz. Do předmětu e-mailu uveďte heslo "kosmetika“. V e-mailu uveďte i adresu, na kterou vám můžeme případně zaslat výhru. Vyhrává 30., 60., 90., 120., 150., 180. a 210.zaslaný správný e-mail.

 

 

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

 

1. Soutěž trvá od 4. 6. do 10.6. 2009.

2. Cena: 7 balíčků kosmetiky Avon.

3. Soutěžit může každý, kdo splní soutěžní úkol a odešle ho v období od 4. 6. do 10.6. 2009. Na e-mail: zena@nova.cz. O výhře budou výherci informováni e-mailem, a to na adresu, ze které poslal daný soutěžící svou odpověď. Vyhrává 30., 60., 90., 120., 150., 180. a 210. zaslaný správný e-mail.

4. Každý z účastníků soutěže může zaslat pouze jeden e-mail.

5. Výhry nelze vyplatit v hotovosti, ani je vymáhat právní cestou. Výsledky soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání.

6. Účastník soutěže je každý, kdo přijal pravidla soutěže a poslal odpovědi. Soutěžící jsou identifikováni podle jména, které uvedli v e-mailu.

7. Výhercům cenu zašleme poštou nebo si ji vyzvednou po dohodě s redakcí serveru tn.cz na adrese: Kříženeckého náměstí 1078/5, 152 00 Praha 5 - Barrandov.

8. Organizátorem soutěže je CET 21, Kříženeckého náměstí 1078/5, 152 00 Praha 5 - Barrandov, provozovatel serveru tn.cz

9. Až do odvolání pořadatele soutěže souhlasí soutěžící, kteří se účastní soutěže, se zařazením do databáze organizátora soutěže, která může být použita pro marketingové účely organizátora. Organizátor má právo uvést jméno, příjmení a obec výherců soutěže na internetových stránkách www.tn.cz.

10. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže e-maily, které porušují zákony České republiky, nebo nesplňující požadavky soutěže. Soutěžící nebude o vynětí ze soutěže informován.

11. Ze soutěže jsou předem vyloučeni zaměstnanci, rodinní příslušníci a osoby spjaté s organizátorem. V případě potřeby si organizátor soutěže vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu hry. Organizátor si vyhrazuje právo kdykoliv jednostranně změnit pravidla nebo soutěž zrušit.